Click here to copy URL
Germany Germany · Munich
Tyrion rating:
4
Sci-Fi. Action. Drama A giant radioactive monster called Godzilla appears to wreak destruction on mankind. The story begins in the 50s, when humans accidently awaken a prehistoric creature. To kill the monster, nuclear missiles are fired at it in the Pacific. When that fails to kill it, its existence is concealed from the public. Decades later, Joe Brody (Bryan Cranston), a scientist at the Janjira nuclear plant, discovers an anomaly in sonar patterns and ... [+]
Language of the review:
  • es
August 19, 2014
3 of 5 users found this review helpful
No me disgustó la vuelta de tuerca de hacer un monstruo Godzilla "bueno", que está aquí para salvar a la humanidad y mantener el orden de las cosas. Tampoco son malos los efectos especiales, pese a que abusen demasiado del truco de hacer las escenas de noche para que "no se vea demasiado".
Pero lo que me saca absoultamente de la peli y es un error demasiado repetido como para permitirselo a esta ya en el año 2014 es la absurda Ley de Probabilidades que marca que una sóla familia de 4 personas sea el epicentro de un desastre que afecta a cientos de millones.
SPOILER ALERT: The rest of this review may contain important storyline details. View all
Tyrion
Did you find this review interesting and/or helpful?
arrow