You must be a loged user to know your affinity with Aiala

7.9
11 de diciembre de 2024
11 de diciembre de 2024
En esta película podemos ver cómo estará nuestro planeta si no la cuidamos, es decir, sin seres vivos y todo lleno de basura. Wall-E es el único robot que hay en nuestro planeta, y su trabajo es organizar la basura. Un día conoce a EVA y se enamora completamente, pero EVA es enviada por los humanos y es un poco violenta.
Las características más importantes de esta película son que no hay un lugar como la tierra, por lo que hay que cuidarla; y que los humanos podemos vivir muy bien sin los robots, porque a veces nos mandan a nosotros.
Esta película nos enseña muchas cosas, como por ejemplo, que aunque estemos rodeados de robots, tenemos que seguir haciendo las cosas nosotros mismos, porque si no, terminaremos muy mal. Estas cosas son muy importantes, y por eso me ha gustado la película, pero hay otras cosas que no me gustan, por ejemplo el inicio de la película: pasan demasiado tiempo explicando los personajes y es un poco aburrido. Es muy oscura, por lo que no recomiendo verla donde hay mucha luz, y si empiezas a ver la película sin saber de qué va (como en mi caso) al principio no entenderás mucho.
Teniendo en cuenta todas estas cosas la volvería a ver. Esta película es muy bonita, porque nos habla del amor y de que hay que cuidar el planeta. Recomiendo mucho esta película, pero me parece poco apropiada para menores de 6 años, porque no es fácil de entender. Aun así la película es muy bonita, y aunque no entiendan las cosas fácilmente, es muy visual y yo creo que les va a gustar.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
WAll-E PLANETA ZAINTZEA ZEIN GARRANTZITSUA DEN ERAKUSTEN DIGUN PELIKULA
Pelikula honetan ikus dezakegu gure planeta zaintzen ez badegu nola egongo den, hau da, izaki bizidunik gabe eta dena zaborrez beteta. Wall-E gure planetan dagoen robot bakarra da, eta zaborra txukuntxea da bere lana. Egun batean EVA ezagutzen du eta guztiz maitemintzen da, baina EVA gizakiek bidali dute eta apur bat bortitza da.
Pelikula honetako ezaugarri garrantzitsuenak dira ez dagoela lurra bezalako lekurik, beraz zaindu egin behar dugula; eta gizakiak robotik gabe oso ondo bizi gaitezkela, batzuetan gure buruari agintzen diotela.
Pelikula honek gauza asko erakusten dizkigu, adibidez nahiz eta robotez inguratuta egon, gauzak geure kasa egiten jarraitu behar dugula, bestela oso gaizki bukatuko dugulako. Gauza hauek oso garrantzitsuak dira, eta horregatik gustatu zait pelikula, baina beste gauza batzuk ez zaizkit gustatu, esaterako pelikula hasiera: denbora asko ematen dute pertsonaiak azaltzen eta apur bat aspergarria da. Oso iluna da, beraz ez dut gomendatzen argi asko dagoen lekuetan ikustea; eta filma zertaz dijoan jakin gabe ikusten hasten bazara (nire kasuan bezala) hasieran ez duzu asko ulertuko.
Gauza guzti hauek kontuan hartuta berriro ikusiko nuke. Pelikula hau oso polita da , maitasunaz eta planeta zaintzeaz hitz egiten digulako. Asko gomendatzen dut pelikla hau, baina 6 urtetik beherakoentzat ez zait oso egokia iruditzen, ez delako oso erraza ulertzeko. Hala ere pelikula oso polita da, eta gauzak erraz ulertzen ez badituzte ere, oso bisuala da eta nik uste dut gustatuko zaiela.
WAll-E PLANETA ZAINTZEA ZEIN GARRANTZITSUA DEN ERAKUSTEN DIGUN PELIKULA
Más sobre Aiala