Add friend
You can add a friend by entering his or her username
You can also add friends or favorite users from their profile or their reviews.
Group name
Lalachan rating:
Lalachan rating:
6.4
TV Series. Drama. Thriller. Mystery
TV Series (2010-2017). 160 episodes. Rosewood is a perfect little town. So quiet and pristine, you'd never guess it holds so many secrets. Some of the ugliest ones belong to the prettiest girls in town: Aria, Spencer, Hanna and Emily, four friends whose darkest secrets have been unraveling since Alison, the Queen Bee of their group disappeared. As the mystery surrounding Ali's disappearance resurfaces, the girls begin getting messages ... [+]
February 2, 2011
February 2, 2011
1 of 4 users found this review helpful
Si empecé a ver esta serie fue principalmente porque me suelo enganchar a casi todas las series que saca la MTV, y esta no fue la excepción. Con un argumento sencillo (a veces simplón), con los típicos clichés de una serie de instituto (alumna con profesor, niñas pijas, etc.) y una buena dosis de locura para todos los personajes, pues tenía que verla sí o sí.
Y no me quedé impasible. Así como Gossip Girl llegó a aburrirme mortalmente, esta me atrajo ya desde el primer minuto. Si ya estaba cansada de chorradas tipo Sé lo que hicísteis el último verano, con esta serie volví a engancharme. Y me encanta eso de que la "muerta" fuera la más popular y malvada (sí, por qué no decirlo) del instituto.
Muy recomendable y entretenida.
Muy recomendable y entretenida.
episodeanimation
2026--