Add friend
You can add a friend by entering his or her username
You can also add friends or favorite users from their profile or their reviews.
Group name
DavidCarideS rating:
DavidCarideS rating:
7.4
TV Series. Drama
TV Miniseries (2015). 6 Episodes. This six-part miniseries explores notions of home, race and community through the lives of elected officials, bureaucrats, activists and ordinary citizens in Yonkers, NY. Nick Wasicsko, the young mayor of this mid-sized American city, is faced with a federal court order that says he must build a small number of low-income housing units in the white neighborhoods of his town. His attempt to do so tears ... [+]
November 25, 2015
November 25, 2015
2 of 4 users found this review helpful
A medio camino entre 'El político' de Robert Rossen, y 'Serpico' de Sidney Lumet, Oscar Issac realiza la interpretación de su vida. Y no es gratuita la mención a esas dos películas, cuyos protagonistas resultan, de facto, dos caracteres tan opuestos, para hablar de la actuación de Issac en 'Show Me a Hero'. Hay ambigüedad y multidimensionalidad en Wasicsko desde el primer episodio de los seis que componen la miniserie, haciendo de él, una inmejorable versión de la auténtica personalidad que vio su trágico final en el 93, y a su alter ego, una reencarnación de Al Pacino en sus mejores años.
No existen héroes, solo humanos imperfectos, tan generosos como ambiciosos, y tan nobles como egoístas.
US
Canada