Click here to copy URL
Un tal Luke Jackson rating:
7
Documentary. Thriller There's nothing typical about Metallica's 3-D IMAX concert movie Metallica Through the Never, directed by Nimród Antal. In the movie, performance scenes are interspersed with a scripted story line featuring Chronicle star Dane DeHaan as a roadie ­dispatched into a chaotic city to carry out a mysterious task. Even producer Charlotte Huggins has a hard time categorizing the film: “It’s a ­dramatic movie in which a concert takes place,” she tells EW. [+]
Language of the review:
  • es
October 14, 2013
10 of 11 users found this review helpful
Antes de nada, decir que el que escribe esta crítica, tiene la discografía original de la banda en cassettes, cds y dvds, ha ido a verles en directo 5 veces, podría recirtaros la gran mayoría de sus canciones y les sigue desde los 10 años... Aun así intentaré escribir fríamente, por eso voy a hacer distinciones sobre el público:
A los que soys fans de Metallica, os va a gustar porque es lo mejor que han hecho en bastante tiempo.
A las personas que les guste el espectáculo, les guste la música en general, tengan curiosidad, o tengan intereses abiertos en la vida, no os va a dejar indiferentes.
A amantes del reggaeton, o que no les atraiga la música (aunque viene a ser lo mismo), y les gusten las pelis de Julia Roberts, no os molestéis, es horrible, osea tía, de muy mal gusto.
Un tal Luke Jackson
Did you find this review interesting and/or helpful?
arrow